Ştiri din Transilvania

Horoscop 9 martie 2021. Săgetătorii pot primi o surpriză, iar pe Vărsători îi așteaptă doar lucruri pozitive azi

Horoscop 9 martie 2021. Află ce zodie trebuie să aibă mai multă încredere de sine și cui i se ridică o greutate de pe umeri.

 

 


Horoscop 9 martie 2021. Astrele au veşti bune şi întrevăd schimbări benefice pentru unii, în această zi. Se anunță surprize, vacanțe și o mulțime de lucruri pozitive. Pentru alții, este recomandată o atenție mai amănunțită în ce privește sănătatea, atât fizică, cât și psihică.

Horoscop 9 martie 2021. Berbec


Simțiți nevoia să vă descărcați, să căutați un umăr pe care să vă aşezați capul câteva minute şi să vă spuneți oful. Vorbiţi despre problemele voastre mai ales cu cei apropiaţi din familie, căci ei vă vor ajuta să găsiţi o soluţie benefică pentru viitor. Schimbaţi jobul dacă vă simţiţi neapreciaţi ori încheiaţi o relaţie în care nu vă mai găsiţi fericirea. Totul depinde de voi, aveţi putere şi curaj.

Taur


Sunteţi gata să vă apucaţi de treabă astăzi. Rămâneţi motivaţi şi munciţi pentru visurile pe care vreţi să le transformaţi în realitate. Fiţi perseverenţi şi înţelegători cu cei din jurul vostru. Se anunţă schimbări pozitive în dragoste, dar şi în sfera finanţelor. Spre seară puteţi purta o conversaţie cu o persoană dragă în legătură cu planurile voastre de viitor.

Horoscop 9 martie 2021. Gemeni

Aveţi mai multă încredere în voi. Este foarte important să vă acordaţi timp şi să vă sprijiniţi în vederea anumitor acţiuni, fie ele în plan amoros sau în plan financiar. Discutaţi deschis cu persoana iubită referitor la unele dificultăţi pe care le-aţi experimentat recent. Veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun dacă aveţi răbdare şi înţelegere.


Rac

Decorul cosmic de marți vă cufundă în psihicul vostru. Vă simțiți energizat pentru a finaliza proiectele, dar veți avea nevoie de mai multă confidențialitate și timp pentru ca acestea să se întâmple. Mai târziu, e posibil ca probleme de intimitate și obiective comune să iasă la iveală cu cineva important din viața voastră.

Horoscop 9 martie 2021. Leu

Relațiile par să vă domine concentrarea astăzi. Energia îți este direcționată către aspecte de parteneriat - de afaceri, romantice sau platonice. Vă dedicați din energie pentru a merge mai departe cu ambițiile voastre. Vă sunt evidențiate tensiunile din carieră și nevoile de parteneriat.


Fecioară

Ca Fecioară, face parte din munca vieții tale să te hrănești prin minte, corp și suflet. Această poveste despre sănătatea dumneavoastră generală este evidențiată mai ales astăzi. Direcționați o cantitate mare de energie către volumul de lucru actual. Iese la iveală stresul dintre munca de zi cu zi și cea ideală, așa că poate ar trebui să o lăsați mai ușor.

Horoscop 9 martie 2021. Balanţă

Vă simțiți ca și când s-a ridicat o greutate de pe umerii voștri. Vă este direcționată atenția spre petrecerea timpului liber, dragoste și alte activități similare. Aveți un fler creativ de invidiat și dorința de lucra în proiectele personale. Mai târziu, este posibil ca unele tensiuni să apară în relaţie.

Scorpion

Pentru Scorpion, găsirea vocii interioare este extrem de importantă. Așteptați-vă ca oamenii să vă contacteze, deoarece vor să vă angajeze și să vă audă perspectiva, dar aveţi nevoie de o mare încredere în voi. Atenția voastră trebuie să se îndrepte spre sănătatea mentală și stilul vostru de comunicare.

Horoscop 9 martie 2021. Săgetător

Pentru Săgetător, universul pregătește o surpriză. Chiar dacă puteți simţi acest lucru, nu ştiți exact la ce să vă aşteptați. Nu uitați de un atu important pe care îl ţineţi de ceva vreme, este momentul să îl folosiţi. În cursul serii este posibil să apelați la resursele și talentele voastre, pentru că o situaţie provocatoare vă oferă o oportunitate unică.

Capricorn

Astăzi se resimte că ați fost un weekend prelungit la munte. Ați petrecut alături de prieteni, v-ați distrat si v-ați simțit bine, așa că o noua săptămână de muncă nu e tocmai pe placul vostru. Sfatul astrelor pentru voi este să încercați să vă mobilizați, pentru că sunt câteva persoane la serviciu care vă pândesc și care abia așteaptă să faceți o greșeală, ca să vă ocupe poziția.

Horoscop 9 martie 2021. Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de marți aduce numai lucruri frumoase. Vă treziți cu un tonus de invidiat și molipsitor pentru toți cei din jur. În plan profesional, totul merge ca la carte și nu este exclus ca în perioada imediat următoare să fii numit într-o poziție cheie sau să primești o bonificație substanțială la salariu.

Peşti

Peștii au nevoie să se gândească mai mult la propria persoană și la starea lor de sănătate. Ultimele săptămâni v-au cam obosit și ar fi cazul să faceți un control de rutină. Încercați să evitați excesele de orice fel, fie ele alimentare sau fizice. Dacă nu sunteți implicat într-o relație, astăzi s-ar putea să vă întâlniți jumătatea atât de mult așteptată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter