Ştiri din Transilvania

Un bărbat și-a ucis fosta iubită, iar apoi s-a predat polițiștilor. Femeia avea ordin de restricție împotriva lui

Un bărbat de 42 de ani și-a ucis fost iubită și a fugit de la locul crimei. După câteva ore s-a predat polițiștilor.

 

 


Un bărbat de 42 de ani s-a predat duminică dimineață și a recunoscut poliției că și-a ucis fosta iubită, potrivit stirileprotv.ro.

 


Bărbatul este din Deva, însă crima a comis-o în județul Sibiu. Polițiștii s-au deplasat repede la locul indicat de bărbat. Cei doi locuiau în aceași scară de bloc, iar femeia a obținut și un ordin de restricție împotriva lui.

Bărbatul de 42 de ani susține că totul a pornit de la o mica ceartă, iar fost iubită a sărit cu un cuțit, moment în care el a luat cuțitul și a înjunghiat-o în gât.


Surse judiciare au declarat că, duminică dimineaţă, un bărbat de 42 de ani s-a predat la Poliţia Deva şi a anunţat că şi-a ucis fosta iubită, în judeţul Sibiu, potrivit sursei citate.

Femeia avea ordin de restricție

Anchetatorii au aflat că femeia a obținut în această toamnă un ordin de restricție, care era valabil până în vară. Sâmbătă seară, 13 februarie a izbucnit un scandal între cei doi, moment în care bărbatul a ucis-o.


Speriat, bărbatul a fugit în Deva, dar familia l-a convins să se predea polițiștilor. Crima a avut loc în Cartierul Arhitecţilor, la ieşirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie.

CITEȘTE ȘI:


Detalii privind crima din Mihai Viteazu. Femeia înjunghiată de fostul soț a sângerat până la moarte

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter