Ştiri din Transilvania

Rata de infectare COVID19 din Cluj-Napoca a ajuns la 4,23 cazuri la mie. Incidența din celelalte orașe din județ a scăzut SUB 3

Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut la 4,23 cazuri la 1.000 de locuitori, conform datelor cumulate în ultimele două săptămâni. În celelalte orașe din Cluj incidența a scăzut semnificativ în ultimele zile.

 

 


Toate celelalte orașe au mai puțin de 3 cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori, lucru care ar însemna că ar trebui să iasă din scenariul roșu, iar unele restricții să se relaxeze.

 


În Dej incidența COVID-19 a ajuns la 2,54 cazuri la mie, iar în Gherla la 2,71. Într-o situație similară se află și Huedin, cu 2,59 infectări cu coronavirus la mia de locuitori, dar și Turda cu 2,95.

În cea mai bună situație se află Câmpia Turzii care a scăzut enorm de mult. Astăzi a fost raportată o rată de infectare de 1,88 cazuri COVID-19 la mia de locuitori în Câmpia Turzii.


Incidența/rata de infectare se calculează conform datelor cumulate în ultimele 14 zile. În județul Cluj incidența e de 3,16.

CITEȘTE ȘI:


Mesajul optimist al unui medic la început de an: „Lupta continuă până când vom învinge acest virus, moment pe care îl prevăd în curând”

 

România încheie anul cu peste 630.000 de infectați cu COVID19. Rata de incidență în Cluj a coborât

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter