Ştiri din Transilvania

Inițiativă inedită. Restaurantele dintr-un oraș oferă reduceri celor care s-au vaccinat anti-COVID

Mai multe restaurante dintr-un oraș oferă reducere de 10% persoanelor care s-au vaccinat anti-COVID.

 

 


Două asociaţii din Brașov au lansat o acţiune prin care românilor care s-au vaccinat anti-Covid li se oferă o reducere de 10% în unele restaurante din localitate.

 


Acţiunea este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov şi oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10% persoanelor care s-au vaccinat împotriva Covid-19.

16 restaurante și cafenele participante

Apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţie.


„Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus”, a declarat Horia Huluban, președintele Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Acţiunea ţine două luni: din 28 decembrie până pe 28 februarie.


„Te vaccinezi și primești reducere la o listă întreagă de restaurante din Brașov. Este nevoie de colaborare largă - vaccinare cât mai rapidă și în numere cât mai mari înseamnă revenirea la normalul 2019 cât mai repede. Ar trebui un program la nivel național cu vouchere pentru cei ce se vaccinează, plus că ar oferi un atât de necesar suport pentru industria HORECA”, a transmis profesorul Răzvan Cherecheș, specialist în Sănătate Publică al Universității Babeș-Bolyai.

CITEȘTE ȘI


Cum acționează vaccinul Pfizer-BioNTech și cui poate fi administrat? Care sunt riscurile vaccinului?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter