Ştiri din Transilvania

Doi chiriași au vandalizat apartamentul unei bistrițence stabilită la Cluj. Hoții au furat centrala termică și alte bunuri. FOTO+VIDEO

Doi chiriași au vandalizat și furat bunurile unei bistrițence stabilită la Cluj.

 

 


Antonela, o bistrițeancă stabilită la Cluj, a decis să închirieze apartamentul său din Bistrița unor persoane care și-au dorit să stea în regim hotelier. Păgubita a povestit într-un interviu acordat site-ului Bistrițeanul.ro cum doi tineri care „păreau copii timizi, la locul lor”, au furat toate bunurile din casă. Hoții au plecat inclusiv cu centrala termică din casa victimei.

”E un apartament pe strada Liviu Rebreanu, chiar pe pietonal. Am decis să-l închiriez. TOTUL era nou, mobilier, electrocasnice, electronice, chiar am vrut initial să schimb și cafetiera, care nu era nouă. Le-am lăsat lenjerii de pat, prosoape, geluri de duș, creme, de toate” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Antonela.


Hoții au venit și au furat tot ce se putea

Victima a povestit că nu a făcut niciun contract de închiriere, deoarece cei doi tineri care s-au arătat interesați nu păreau capabili de așa ceva.

„Au luat tot din casă. Electronice, electrocasnice. Inclusiv centrala din perete au scos-o. Puteau să sară în aer. Vă dați seama că au ieșit pe ușă cu frigiderul ăla mare în spate. CE FEL de om să fii să faci așa ceva? Hai să zici că ia o cafetieră. Nu știu, ceva mai mic. Dar chiar așa??? De 15 ani lucrez în imobiliare dar nu am văzut așa ceva până acum. Și tocmai în Bistrița, care spui că e un oraș liniștit” a mai spus Antonela


Pagubă de 10.000 de lei

Polițiștii bistrițeni au deschis o anchetă după ce femeia a anunțat incidentul. Conform primelor estimări, paguba ar fi de 10.000 de lei și pare comisă de un tânăr din Prundu Bârgăului.

„Astăzi, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani care locuiește în Cluj-Napoca cu privire la faptul că, dintr-un imobil pe care-l deține și pe care l-a dat în chirie, i-au dispărut bunuri în valoare de 10.000 de lei (o centrală de apartament și mai multe electrocasnice).  De la începutul lunii noiembrie a.c., apartamentul, care se află în Bistrița, ar fi fost închiriat unui tânăr de 20 de ani, din Prundu Bârgăului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru infracțiunea de furt calificat” a declarat, pentru sursa menționată, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Ultimele Stiri
abonare newsletter