Ştiri din Transilvania

A venit iarna! Peisaje spectaculoase din munții Clujului. GALERIE FOTO/VIDEO

S-a așezat iarna peste zona Transilvaniei. Mai multe zone montane din județul Cluj sunt acoperite de zăpadă.

 

 


Sezonul rece a venit peste noi! Este timpul să scoatem hainele groase, mănușile, fularul și ghetele cu blană, și să pornim spre zonele montane din județul Cluj, pentru a admira peisajele de poveste. Stațiunile din Cluj sunt acoperite de zăpadă, iar încetul cu încetul intrăm în spiritul sărbătorilor.

Sâmbătă a fost prima ninsoare, iar mai mulți oameni au profitat de weekend și au mers la munte pentru a se bucura de peisajele montane acoperite de zăpadă.


Piatra Lui Lucaci- peisaj ca în basme

Piatra lui Lucaci este o formațiune stâncoasă din Munții Gilăului și totodată un punct de belvedere peste lacul Tarnița. Din acel loc ai ocazia să observi niște peisaje superbe, iar acum că iarna s-a așezat peste, peisajul a devenit un adevărat basm.

Mărișel- peisaj de poveste

Comuna Mărișel este situat în județul Cluj, în Munții Gilău, componenți ai Munților Apuseni. Mărișel este cel mai întins platou montan locuit în Apuseni și se află la aproximativ 53 de km distanță de Cluj-Napoca. Peisajul de iarnă din această comună parcă este desprins dintr-o poveste.


Pădurea Făget acoperită de zăpadă

Iarna s-a așezat și peste Făget, formându-se un traseu de poveste. Pădurea Făget este situată în Cluj, iar sub așternuturile iernii arată spectaculos. Deși traseul a fost blocat la un moment dat de oamenii care au vrut să vadă iarna în toată splendoarea sa, acum accesul este liber, odată ce s-a terminat și weekend-ul.

Sursă foto: Facebook Cluj


Sursă video: Larisa Bulea

CITEȘTE ȘI:


Transfăgărășan, acoperit de zăpadă! Drumarii au turnat două tone de sare pe carosabil

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter