Ştiri din Transilvania

Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6. Ce l-a împins spre gestul extrem?

Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şase al unui bloc turn.

Tragic. Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6

 

 


Duminică dimineaţa, locatarii unui bloc turn de pe Strada Runcului, din municipiul Hunedoara, au sunat la 112, după ce, alarmaţi de o bubuitură puternică provenită din casa scării, au găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr.

 


Victor M., un bărbat în vârstă de 35 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul şase al blocului K6. Cadavrul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii susţin că nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale, scrie Adevărul.

Depresia l-a împins spre gestul extrem

O depresie ar fi fost cauza sinuciderii, mai arată sursa citată. Potrivit unor apropiați ai victimei, sora și fratele său ar fi murit în anii ‛90 în împrejurări similare, iar bărbatul ar fi mai făcut gesturi suicidale.


„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană este căzută în casa scărilor lângă ghena de gunoi a unui bloc situat pe strada Runcului din muncipiul Hunedoara. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că persoana căzută era decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, provocate prin cădere de la înălţime şi a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Hunedoara. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morgă în vederea stabilirii cu exactitate a stabilirii cauzei decesului. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, a informat Carla Strujan, reprezentanta IPJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI


Un ambulanțier infectat cu COVID19 S-A SINUCIS

 

abonare newsletter