Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 30 august 2020. Vești excelente pentru Berbec!

Horoscopul zilei de duminică, 30 august 2020, pentru toate zodiile.

HOROSCOP 30 august 2020. Vești excelente pentru Berbec! HOROSCOP 30 august 2020. Vești excelente pentru Berbec!

 

 


 

 


Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică:

 


Berbec

Fericire deplină la aflarea veștii că ai trecut testul sau examenul pentru viitorul loc de muncă. Acum te poți relaxa la un pahar de vin în compania prietenilor.

Taur

Ziua este una complicată din cauza unei discuții cu o persoană cu care nu reușești să ajungi la o înțelegere. Păstrează-ți nervii de oțel și nu te lăsa doborât de situație.


Gemeni

O persoană din trecut revine în viața ta. Poate ți-a greșit cândva, dar întotdeauna este loc de mai bine. Oferă-i o a doua șansă și nu vei regreta deloc.

Rac

Ești atras ca un magnet de o persoană care nu face parte din anturajul tău. Este o zi specială în care îți poți deschide sufletul pentru a vorbi despre sentimentele tale.


Leu

Nu te arunca cu capul înainte dacă nu ai toate informațiile despre un plan sau un proiect nou. Fă ușor un pas în spate și documentează-te, apoi poți lua atitudine.

Fecioară

Interes major pentru schimbul de păreri, indiferent de omul care stă în fața ta. Ai de învățat atât de la copii, cât și de la persoanele în vârstă.

Balanță

Deschide-ți mintea, nu doar ochii și totul va fi mult mai limpede. Poate nu ai o viziune foarte clară asupra vieții tale, dar mai târziu va răsări și pe strada ta soarele.

Scorpion

Subconștientul este foarte important pentru tine. Acordă mai multă atenție lucrurilor care se petrec în preajma ta și vei știi ce drum să alegi mai departe.

Săgetător

Lasă situațiile complicate deoparte și axează-te pe lucrurile simple care nu necesită prea mare efort. Stabilește-ți prioritățile și fă-ți un plan de bătaie.

Capricorn

Relaxare și odihnă din belșug, așa arată ziua pentru acești nativi. Sunt mai deciși ca niciodată să nu facă absolut nimic, ci doar să-și încarce bateriile.

Vărsător

Nu încerca să le demonstrezi celor din jur cine ești dacă nici măcar nu te bagă în seamă. Elimină persoanele toxice din viața ta cât mai repede.

Pești

Lucrurile merg tot mai prost pentru tine și s-ar putea să ajungi în curând pe marginea prăpastiei. Ascultă sfaturile familiei, nu mai fii încăpățânat.

 

CITEȘTE ȘI

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter