Ştiri din Transilvania

Autostrada Sibiu – Orăştie, ÎNCHISĂ până la vară

Reprezentanţii CNADNR au declarat pentru MEDIAFAX că noul termen a fost stabilit împreună cu constructorul lotului, fără să ofere şi explicaţii cu privire la întârziere.

O porţiune de 200 de metri din autostrada Sibiu-Orăştie, aflată în zona kilometrului 60 şi deschisă în noiembrie 2014, a fost demolată şi va fi refăcută complet pe cheltuiala antreprenorului, compania italiană Salini Impregilo, din cauza unor probleme la fundaţie cauzate de infiltraţii.

CNADNR a anunţat iniţial că problemele vor fi remediate în luna decembrie.


Lotul al treilea al autostrăzii Sibiu-Orăştie, închis în septembrie, între localităţile Sălişte şi Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt, va rămâne închis până în luna iunie a anului viitor, deşi termenul iniţial anunţat de CNADNR pentru remedierea problemelor era decembrie 2015.

De asemenea, un drum naţional rămâne blocat. DN7 pe Valea Oltului rămâne blocat în totalitate după ce marţi dimineaţa, pe 1 decembrie, de pe versanţii de la iesirea din staţiunea Călimăneşti, în zona Defileului Oltului, au căzut pietre pe carosabil. Bolovanii care au căzut pe drum au prins şi avariat o maşină aflată în trafic în acel moment, însă, din fericire, nu au existat victime.

Ultimele Stiri
abonare newsletter