Ştiri din Transilvania

Traficul pe autostrada A1, Orăștie – Sibiu se închide

În urmă cu două săptămâni, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunța că lucrările defectuoase au provocat crăpături în asfalt pe A1.

CNADNR informează participanții la trafic ca începând de luni (07.09.2015), ora 8:00, pe Autostrada A1, Orăștie - Sibiu, va fi instituită restricția totală a traficului rutier, respectiv între Nod rutier Săliște (km 270+020) - Nod rutier Cunta (km 292+455).

Potrivit hotnews.ro, în urmă cu două săptămâni, CNADNR anunța că lucrările defectuoase realizate de către constructorul italian Impregilo au dus la crăpăturile din asfaltul autostrăzii A1 Orăștie - Sibiu Lot 3. Potrivit autorităților, constructorul s-a apucat să remedieze lucrările și în zona viaductului Aciliu, iar în cazul crăpăturilor din asfalt, dacă nici acum nu va remedia degradările produse, Compania de Autostrăzi amenință că va contracta o altă firmă pentru lucrări, menționând că toate lucrările sunt și vor fi executate pe riscul și cheltuiala constructorului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter