Ştiri din Transilvania

5 maşini implicate într-un accident. Un microbuz a căzut într-un canal - VIDEO

Cinci mașini au fost avariate sâmbătă seara în apropierea sensului giratoriu de lângă Spitalul Județean Sibiu.

Accidentul în lanț s-a produs în urma ciocnirii dintre un taximetru și un micobuz care, ulterior, s-a răsturnat în șanțul săpat de muncitorii de la Apă Canal, informează stiridesibiu.ro.

Mai multe echipaje ale Poliției Rutiere Sibiu și o ambulanță  SMURD  s-au deplasat al locul accidentului.


Cei patru pasageri transportați de taximetru, printre care si doi copii, au scăpat fără leziuni, la fel și șoferul microbuzului pentru care a fost solicitat un echipaj de descarcerare întrucât rămăsese blocat în șanț. Intervenția pompierilor nu  a mai fost necesară, însă,  întrucât șoferul blocat a reușit să iasă singur din mașină, precizează ISU Sibiu.


Martorii și șoferul taximetrului spun că șoferul microbuzului circula cu viteză extrem de mare , acesta acroșand alte trei mașini, două autoturisme și un microbuz, înainte sa cadă în canal.


Pe de altă parte, polițiștii spun că accidentul a fost cauzat de o neacordare de prioritate.

”Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, respectiv taximetrul care a intrat în sensul giratoriu nu a acordat prioritate microbuzului care circula dinspre Bulevardul Corneliu Coposu. Șoferul taximetrului va fi sancționat contravențional”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter