Ştiri din Transilvania

Un băiat de 13 ani și-a pus capăt zilelor. A fost găsit SPÂNZURAT în podul locuinței

O tragedie a avut loc vineri după-masa la Daia Română. Un minor de 13 ani a fost găsit spânzurat în podul locuinței sale, de un bărbat din sat.

Pe corpul lui nu au fost găsite urme de violență, dar pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului minorul a fost transportat la morga Spitalului municipal Sebeş pentru efectuarea necropsiei, relatează alba24.ro.

Vineri după-masa, în jurul orei ora 18.00, un bărbat de 49 de ani din Daia Română a sesizat prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Sebeş cu privire la faptul că un minor a fost găsit spânzurat în podul locuinţei sale.


Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că victima, un minor de 13 ani, nu prezintă pe corp alte urme de violenţă, dar pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului minorul a fost transportat la morga Spitalului municipal Sebeş pentru efectuarea necropsiei.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest tragic eveniment.

Ultimele Stiri
abonare newsletter