Ştiri din Transilvania

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Sibiu. Două minore au avut nevoie de asistență medicală.

Un microbuz cu elevi a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 1, în Sibiu.

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Sibiu|Foto: MesageruldeSibiu.ro Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Sibiu|Foto: MesageruldeSibiu.ro

 

 


Accidentul rutier s-a produs la intersecţia cu breteaua de legătură cu A1, Sălişte, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre judeţul Alba, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Poiana Sibiului, a virat la stânga, spre bretea, fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport şcolar, condus pe DN 1 dinspre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Hunedoara”, potrivit IPJ Sibiu, citat de Mesageruldesibiu.ro


Conform sursei citate, în microbuz se aflau conducătorul auto, două cadre didactice şi 11 copii, cu vârsta de 8 ani, toţi din judeţul Hunedoara.

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Sibiu|Foto: MesageruldeSibiu.ro

Două fetiţe primesc îngrijiri medicale.


La faţa locului intervin patru echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere, una de transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic, precizează ISU Sibiu.

„Nu sunt persoane blocate în vehicule. În aceste momente toate persoanele au fost evaluate medical, două minore primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, arată ISU Sibiu. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier în centrul Clujului. Un polițist local a fost rănit

Ultimele Stiri
abonare newsletter