Ştiri din Transilvania

Muncitor, prins sub un mal de pământ în Bistrița. Din nefericire, bărbatul a murit. FOTO

Un bărbat de 53 de ani a decedat, luni dimineaţa, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări la canalizare din Bistrița.

Un bărbat de 53 de ani a decedat, luni dimineaţa, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări la canalizare/ Foto: ISU Bistrița-Năsăud Un bărbat de 53 de ani a decedat, luni dimineaţa, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări la canalizare/ Foto: ISU Bistrița-Năsăud

 

 


Un bărbat de 53 de ani a decedat, luni dimineaţa, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări la canalizarea de pe strada Tărpiului din municipiul Bistriţa.

 


La locul solicitării au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, pompierii reuşind în aproximativ 15 minute să extragă victima.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical SMURD, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului de muncă. Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul muncitorului şi a fost sesizat, de asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru a verifica dacă au fost respectate condiţiile de securitate şi sănătate în muncă.


Inspectorul şef adjunct dl ITM Bistriţa-Năsăud, Gavrilă Rodilă, a precizat pentru Agerpres că bărbatul era angajat cu contract de muncă şi lucra de mulţi ani pentru firma care efectua lucrările de canalizare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Muncitor găsit mort pe șantierul de pe strada Grigore Alexandrescu. Medicii nu au reușit să-l resusciteze. FOTO

Caz ŞOCANT pe un ŞANTIER! Un MUNCITOR a murit în condiţii dramatice

abonare newsletter