Ştiri din Transilvania

Cultură de canabis, descoperită într-o locuință din Oradea. Trei persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri.

Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce procurorii au descoperit la percheziţii o cultură indoor de canabis.

Arestați preventiv pentru trafic de droguri. Cultură indoor de canabis descoperită la percheziții/Foto: Poliția Română Arestați preventiv pentru trafic de droguri. Cultură indoor de canabis descoperită la percheziții/Foto: Poliția Română

 

 


Potrivit procurorilor bihoreni, cei trei au fost reținuți la mijlocul săptămânii, fiinf cercetați pentru efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, respectiv trafic de droguri de risc.

 


Prins în flagrant când vindea substanțe psihoactive

Procurorii spun că în sarcina uneia dintre persoane s-a reţinut faptul că ar fi comercializat substanţe psihoactive, fiind prins în flagrant, în seara zilei de marţi, în timp ce vindea 35 grame mefedronă (2-MMC) pentru 4.300 lei.

CITEȘTE ȘI: 
Un tânăr din Cluj și-a făcut plantație de cannabis. A fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri VIDEO

„În continuarea cercetărilor, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la adresele celorlalţi doi inculpaţi, fiind identificate şi ridicate o cultură indoor de canabis, formată din 32 de plante destinate comercializării, instalaţii aferente dezvoltării şi întreţinerii culturii, un cort de protecţie, o armă neletală supusă autorizării şi 5 cutii cu alice, o arbaletă şi 13 săgeţi”, arată anchetatorii.


Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a celor trei, pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit DIICOT.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Captură impresionantă de droguri a DIICOT Cluj. Peste 140 de kilograme de cannabis au fost confiscate - VIDEO

abonare newsletter