Ştiri din Transilvania

Accident rutier grav în județul Alba. O persoană a fost găsită carbonizată, după ce o mașină s-a izbit de un cap de pod. FOTO

O persoană a murit sâmbătă carbonizată după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi a luat foc, în județul Alba.

O persoană a fost găsită carbonizată în mașină/ Foto: ISU Alba O persoană a fost găsită carbonizată în mașină/ Foto: ISU Alba

 

 


O persoană a murit sâmbătă carbonizată după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi a luat foc, pe DJ 107B, între Cergău Mare şi Tău, în judeţul Alba.

 


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de intervenţie Blaj a acţionat sâmbătă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident produs între Cergău Mare şi Tău.

„La sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism. Din nefericire, din autoturism a fost extrasă o victimă, carbonizată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.


Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari. Potrivit Poliţiei, autoturismul a intrat în coliziune cu un capăt de pod, după care a luat foc.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină, distrusă de flăcări pe autostrada A3. De la ce a pornit incendiul? - FOTO

Mașină în flăcări pe Centura Vâlcele-Apahida. Vehiculul a ars în totalitate

Ultimele Stiri
abonare newsletter