Ştiri din Transilvania

Accident între șase mașini pe A1, în județul Sibiu, soldat cu patru victime.

Accident cu șase mașini pe autostrada A1 între localitățile Boița și Tălmaciu, în județul Sibiu.

Accident între șase mașini pe A1 / Foto: mesageruldesibiu.ro Accident între șase mașini pe A1 / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


UPDATE: Traficul a fost reluat duminică, pe A1, pe sensul Vâlcea - Sibiu, după ce fusese blocat din cauza unui accident în care au fost implicate şase maşini, circulaţia fiind deviată pe DN 7.

 


Știre inițială:

Traficul rutier este blocat pe A1, la km 226, pe sensul Vâlcea - Sibiu, fiind deviat din nodul Boiţa pe DN7, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate şase maşini, scrie agerpres.ro.


 

Au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu patru persoane, care nu sunt rănite grav, au anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, şi purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.


Accident în lanț pe A1 / Foto: mesageruldesibiu.ro

„În urma accidentului au rezultat patru victime, care au nevoie de îngrijiri medicale: o femeie de 54 de ani, un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani. Toate cele patru victime au traumatisme şi contuzii minore. Sunt transportate la UPU Sibiu conştiente”, a precizat Andreea Ştefan.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a fost vorba despre o coliziune faţă - spate, în care au fost implicate cele şase autoturisme.


„În continuare, traficul pe direcţia Vâlcea - Sibiu este deviat pe DN 7”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: mesageruldesibiu.ro

CITEȘTE ȘI:

Au „plonjat” cu mașina pe câmp, la Hula Bradului! Șase tineri sub 20 de ani, doi dintre ei minori, au ajuns la spital. FOTO

O mașină a intrat puternic într-un copac, în Cămărașu! Trei tineri de 20 de ani, cu mai multe traumatisme, duși la spital. FOTO

abonare newsletter