Ştiri din Transilvania

Doi vânători, sfâșiați de urs în Bistrița-Năsăud! Unul dintre ei a intrat în operație.

Doi vânători au fost atacaţi de urs în localitatea Milaş din județul Bistrița-Năsăud în timp ce se aflau la o partidă de vânătoare autorizată.

Atac de urs aproape de județul Cluj / Foto: arhivă monitorulcj.ro Atac de urs aproape de județul Cluj / Foto: arhivă monitorulcj.ro


 

Unul dintre vânătorii atacaţi, duminică, de un urs, în timpul unei partide de vânătoare autorizate, organizată pe raza localităţii Milaş, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar cel de-al doilea a fost externat, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, scrie agerpres.ro.


 

„Doi bărbaţi, cu vârste de 47 şi 51 de ani (din localităţile Ţăgşoru, respectiv Comlod), au fost aduşi în această după-amiază la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cu plăgi produse de urs, prin sfâşiere. Pacientul de 47 de ani, prezentând o plagă la umărul stâng, a primit îngrijiri medicale la UPU-SMURD şi ulterior a fost externat cu recomandări la domiciliu. Pacientul de 51 de ani, care prezintă plăgi complexe la buza superioară şi laterocervical dreapta, se află în acest moment în sala de operaţie, fiind supus unei intervenţii chirurgicale", a informat reprezentanta spitalului.


După atacul ursului, cei doi vânători au fost coborâţi din pădure de către persoanele care îi însoţeau, iar apoi au fost preluaţi de un echipaj SMURD.

Poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„De ce nu doarme Moș Martin?” Urșii își fac tot mai des apariția în județul Cluj. FOTO

Un urs a fost lovit de două mașini în Feleacu. Ambele mașini au fost avariate

abonare newsletter