Ştiri din Transilvania

Ursoaică însoţită de doi pui, blocată într-un gard de sârmă la Alba. Animalul a fost tranchilizat - FOTO

O ursoaică, a cărei prezenţă, împreună cu cei doi pui, a mai fost semnalată în cursul săptămânii în Valea Lupşii, un sat din Munţii Apuseni, a rămas blocată, vineri dimineaţa, într-un gard de sârmă.

O ursoaică, a cărei prezenţă, împreună cu cei doi pui, a mai fost semnalată în cursul săptămânii în Valea Lupşii, un sat din Munţii Apuseni, a rămas blocată, vineri dimineaţa, într-un gard de sârmă/ Foto: IJJ Alba O ursoaică, a cărei prezenţă, împreună cu cei doi pui, a mai fost semnalată în cursul săptămânii în Valea Lupşii, un sat din Munţii Apuseni, a rămas blocată, vineri dimineaţa, într-un gard de sârmă/ Foto: IJJ Alba

 

 


O ursoaică, a cărei prezenţă, împreună cu cei doi pui, a mai fost semnalată în cursul săptămânii în Valea Lupşii, un sat din Munţii Apuseni, a rămas blocată, vineri dimineaţa, într-un gard de sârmă, fiind necesară tranchilizarea sa pentru a putea fi eliberată.

 


Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Alba au transmis că, în comuna Lupşa, sat Valea Lupşii, în zona „Pe Selişte”, s-a reclamat faptul că „pe uliţa din sat” se află o ursoaică cu doi pui.

CITEȘTE ȘI:
Urs, lovit de un autoturism în Bonțida! Animalul fugea printre mașini. VIDEO cu accidentul

„La apel s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montani Roşia Montană. Ursoaica este blocată într-un gard de sârmă şi, pentru eliberare, trebuie să fie tranchilizată”, au precizat cei de la IJJ Alba.


Prezenţa unei ursoaice cu pui în localitate a fost observată şi în cursul serii de miercuri, când a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă. De asemenea, un urs a fost observat în acelaşi sat şi la începutul săptămânii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un urs a fost văzut în Mărișel! Au fost emise mesaje RO-Alert

Urșii, tot mai prezenți între oameni, în Cluj! Ce îi face să vină în sate și orașe? Specialist: „Nu vin să ne vâneze”

Ultimele Stiri
abonare newsletter