Ştiri din Transilvania

Microbuz lovit de tren, la Bistrița-Năsăud. Șoferul era băut și nu avea permis - FOTO

Un taf care tracta un microbuz a fost lovit, miercuri seara, de un tren interregio, între localităţile Salva şi Coşbuc, în județul Bistriţa-Năsăud. Șoferul nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

Un taf care tracta un microbuz a fost lovit, miercuri seara, de un tren interregio, între localităţile Salva şi Coşbuc, în județul Bistriţa-Năsăud/ Foto: ISU Bistrița-Năsăud Un taf care tracta un microbuz a fost lovit, miercuri seara, de un tren interregio, între localităţile Salva şi Coşbuc, în județul Bistriţa-Năsăud/ Foto: ISU Bistrița-Năsăud

 

 


Din cercetări a reieşit că trenul, care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Cluj-Napoca, ar fi acroşat şpranga cu care taful tracta un microbuz.

 


În urma impactului, utilajul s-a răsturnat, iar bărbatul care îl conducea, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit.

CITEȘTE ȘI:
Accident rutier în Ciucea. Bărbat de 80 de ani, transportat de urgență la spital - VIDEO

Conducătorul tafului, domiciliat în comuna Salva, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


Totodată, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis pentru nicio categorie de vehicule. În cazul mecanicului locomotivei, rezultatul testării pentru alcool a fost negativ.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Salva, care efectuează cercetările, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.


În urma accidentului feroviar, trenul a acumulat o întârziere de aproximativ 45 de minute. Niciunul dintre cei aproximativ 65 de călători aflaţi în vagoane nu a fost rănit.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident fatal. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea străzii Fabricii de Zahăr

Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă în zona Cheile Bicazului

Ultimele Stiri
abonare newsletter