Ştiri din Transilvania

O mașină a ars ca o torță în Hunedoara. Șoferul a oprit după ce interiorul mașinii s-a umplut de fum. FOTO

O mașină a fost distrusă în întregime de un incendiu care a izbucnit, marţi seara, în timp ce maşina se deplasa pe DN 66, în zona localităţii Băniţa, județul Hunedoara.

O mașină a fost distrusă în întregime de un incendiu care a izbucnit, marţi seara, în timp ce maşina se deplasa pe DN 66, în zona localităţii Băniţa/ Foto: ISU Hunedoara O mașină a fost distrusă în întregime de un incendiu care a izbucnit, marţi seara, în timp ce maşina se deplasa pe DN 66, în zona localităţii Băniţa/ Foto: ISU Hunedoara

 

 


Un autoturism a fost distrus în întregime de un incendiu care a izbucnit, marţi seara, în timp ce maşina se deplasa pe DN 66, în zona localităţii Băniţa, din apropiere de Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

 


Şoferul, care se deplasa spre Petroşani, a oprit autoturismul după ce interiorul acestuia începuse să fie cuprins de un fum dens.

Pentru stingerea focului, care se generalizase la întregul autovehicul, au intervenit pompierii militari din Petroşani. Circulaţia pe DN 66 a fost întreruptă timp de 30 de minute, pe un sens, până la lichidarea incendiului.


Din primele cercetări, pompierii militari au apreciat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică a maşinii. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină DISTRUSĂ în parcarea unui centru comercial din Cluj. Șofer: „Un nemernic aruncă pietre”

FOTO. Mașină DISTRUSĂ de un copac căzut, pe o stradă din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter