Ştiri din Transilvania

Mașină „zdrobită” de un TIR, pe un drum din Brașov. Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc

Un accident a avut loc noaptea trecută la Ghimbav, în județul Brașov. Un șofer de 22 de ani a decedat în urma impactului.

Mașină „zdrobită” de un TIR, pe un drum din Brașov. FOTO: Facebook/ Info Trafic jud. Brașov Mașină „zdrobită” de un TIR, pe un drum din Brașov. FOTO: Facebook/ Info Trafic jud. Brașov

 

 


Un accident mortal a avut loc vineri seară, în jurul orei 22.30, pe DN1, în localitatea Ghimbav din județul Brașov.

 


„În jurul orei 22.30, Poliția Orașului Ghimbav a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, în localitatea Ghimbav. Un autoturism a intrat în coliziune  frontală cu un tir. În urma impactului a rezultat o singură victimă, decedată, șoferul autoturismului. Polițiștii se află la fața locului. Traficul este blocat pe ambele sensuri”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Florentina Manolache, citat de presa locală.

Mașină „zdrobită” de un TIR, pe un drum din Brașov. FOTO: Facebook/ Info Trafic jud. Brașov

Tânărul decedat avea doar 22 de ani și era originar din localitatea Codlea.


„Accidentul rutier a avut loc pe str. Făgărașului (DN 1) din localitatea Ghimbav si s-a soldat cu decesul unui tânăr, în vârstă de 22 ani, din localitatea Codlea.

Vă informăm că, la acest moment, traficul s-a reluat pe un singur sens de mers, desfășurandu-se în mod alternativ, prin dirijarea traficului de către polițiștii rutieri. În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului rutier”, a mai anunțat subcomisarul Florentina Manolache.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! Doi bărbați au fost transportați la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter