Ştiri din Transilvania

Un șofer a căzut cu mașina de pe un pod, pe liniile de tramvai, în Arad. Victima, transportată de urgență la spital. FOTO

O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din municipiul Arad, miercuri dimineaţă, răsturnându-se peste liniile de tramvai. Șoferul a fost transportat de urgență la spital.

O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din municipiul Arad, miercuri dimineaţă, răsturnându-se peste liniile de tramvai/ Foto: ISU Arad O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din municipiul Arad, miercuri dimineaţă, răsturnându-se peste liniile de tramvai/ Foto: ISU Arad

 

 


O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din municipiul Arad, miercuri dimineaţă, răsturnându-se peste liniile de tramvai, iar o persoană aflată în vehicul a fost rănită şi transportată la spital.

 


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a transmis că maşina a căzut de pe pasajul care face legătura între centrul oraşului şi cartierul Micălaca.

Pasajul are o înălţime de aproximativ 10 metri, însă maşina a căzut la coborâre în cartier, de la o înălţime mai mică. Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.


„În urma accidentului a rezultat o victimă, conştientă, cooperantă, neîncarcerată. Victima a fost evaluată medical la locul evenimentului şi transportată la spital de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis ISU.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! Doi bărbați au fost transportați la spital. FOTO

Accident pe strada Observatorului. Trei mașini au fost implicate. VIDEO

Mort de beat și cu permisul suspendat, un șofer a provocat un accident pe Calea Someșeni. A fugit de la locul accidentului

Ultimele Stiri
abonare newsletter