Ştiri din Transilvania

La un pas de tragedie! Un bărbat a fost rănit de un copac care a căzut peste mașina pe care o conducea. FOTO

Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineaţă, după ce un copac a căzut peste maşina pe care o conducea, în județul Mureș.

Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineaţă, după ce un copac a căzut peste maşina pe care o conducea, în județul Mureș/ Foto: ISU Mureș Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineaţă, după ce un copac a căzut peste maşina pe care o conducea, în județul Mureș/ Foto: ISU Mureș

 

 


Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineaţă, după ce un copac a căzut peste maşina pe care o conducea, în timp ce traversa Hula Daneşului, pe şoseaua care leagă Sighişoara de Mediaş.

 


„În autoturism se afla o singură persoană, conducătorul auto, care a fost preluat în stare stabilă, conştient, cod galben medical, de echipajul SMURD prezent la faţa locului. Se asigură măsurile specifice PSI şi se acţionează pentru îndepărtarea efectelor negative în vederea deblocării circulaţiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, Georgiana Oltean.

La faţa locului a intervenit o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2 din cadrul Detaşamentului Sighişoara, cu un efectiv de 11 subofiţeri pentru degajarea copacului căzut pe autoturismul aflat în trafic.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ninsorile de noaptea trecută au creat probleme în Cluj. Avarii la rețeaua de electricitate și zeci de copaci doborâți

FOTO. Noapte albă pentru pompieri. Zeci de copaci și stâlpi de electricitate, doborâți pe drumuri din cauza zăpezii

Ultimele Stiri
abonare newsletter