Ştiri din Transilvania

Bărbat în stare gravă după ce a încercat să aprindă focul într-o centrală, în Alba. A fost preluat de un elicopter SMURD

Un bărbat din Alba a suferit arsuri în timp ce încerca să aprindă luni focul într-o centrală termică pe lemne care deserveşte o hală de producţie. Bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Un bărbat din Alba a suferit arsuri în timp ce încerca să aprindă luni focul într-o centrală termică pe lemne care deserveşte o hală de producţie/ FOTO: Smurd Cluj - Facebook Un bărbat din Alba a suferit arsuri în timp ce încerca să aprindă luni focul într-o centrală termică pe lemne care deserveşte o hală de producţie/ FOTO: Smurd Cluj - Facebook

 

 


Un bărbat din Alba a suferit arsuri în timp ce încerca să aprindă luni focul într-o centrală termică pe lemne care deserveşte o hală de producţie, în cauză fiind demarate cercetări sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Potrivit unui comunicat transmis, luni, agerpres, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, luni, în jurul orei 8,00, un bărbat, de 49 de ani, în timp ce încerca să aprindă focul într-o centrală termică pe lemne, care deserveşte o hală de producţie situată pe raza comunei Daia Română, a suferit arsuri la nivelul feţei şi a membrelor superioare şi inferioare.

Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, iar ulterior a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o clinică dintr-un judeţ învecinat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului. 

CITEȘTE ȘI:

INCENDIU la o casă din lemn de pe strada Nicolae Mărgineanu. Flăcările au cuprins acoperișul casei. VIDEO

Risc de incediu în Grecia! Pericolul este estimat la nivelul 4 din 5. Care sunt insulele afectate

Ultimele Stiri
abonare newsletter