Ştiri din Transilvania

Un tânăr din Mureş a fost violat de doi bărbaţi care l-au „agățat” într-un bar

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Mureș ar fi fost violat de doi bărbați care l-ar fi „agățat” într-un bar.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Mureș ar fi fost violat de doi bărbați care l-ar fi „agățat” într-un bar/ FOTO: depositphotos.com Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Mureș ar fi fost violat de doi bărbați care l-ar fi „agățat” într-un bar/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Polițiștii au fost sesizați miercuri de un bărbat de 29 de ani cu privire la faptul că a fost victima unui viol.

 


Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un local din Valea Largă, județul Mureș, ar fi fost invitată de doi bărbați, de 25 și 49 de ani, din aceeași localitate, în locuința unuia dintre aceștia.

„La data de 2 noiembrie 2022, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați de către un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei fapte de viol. Din cercetările efectuate, s-a reținut că, la aceeași dată, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un local din Valea Largă, ar fi fost invitată de doi bărbați, de 25 și 49 de ani, din aceeași localitate, la locuința unuia dintre aceștia. 


Ulterior, victima ar fi întreținut, împotriva voinței sale, relații sexuale, cu cei doi bărbați. În urma probatoriului administrat, față de cei în cauză, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Mureș, citat de digi24.ro.

Instanța a decis ca bărbatul de 25 de ani să fie arestat la domiciliu, iar cel de 49 de ani arestat preventiv pentru 30 de zile.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ireal! Un fost oficial ONU, condamnat la 15 ani de închisoare. A drogat şi violat femei timp de 20 de ani, când se afla în misiuni

Marș pentru combaterea violenței împotriva femeilor, la Cluj-Napoca: „Ne-am săturat de vorbe goale, vrem servicii sociale!”

Profesor de religie, acuzat că le-a spus elevelor că femeile „merită să fie violate dacă se îmbracă indecent”

abonare newsletter