Ştiri din Transilvania

Bătrân din Vișeul de Sus, găsit MORT de salvamontiști după ce a căzut dintr-un copac

Un bătrân de 73 de ani a fost găsit mort de salvamontiști după ce a căzut dintr-un copac de la o înălțime de 5 metri.

Un bătrân de 73 de ani a fost găsit mort de salvamontiști după ce a căzut dintr-un copac de la o înălțime de 5 metri/ Foto: pixabay.com Un bătrân de 73 de ani a fost găsit mort de salvamontiști după ce a căzut dintr-un copac de la o înălțime de 5 metri/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat din Vişeul de Sus care a căzut dintr-un copac de la o înălţime de cinci metri a decedat, deşi salvatorii montani au ajuns la locul accidentului în cel mai scurt timp, a informat, vineri, directorul Serviciului Public Judeţean -Salvamont Maramureş, Dan Benga.

 


„Alerta a fost dată de un tânăr pe numărul unic 112 care a găsit bărbatul căzut în stare de inconştienţă. Din păcate, bărbatul în vârstă de 73 de ani a decedat”, a spus Dan Benga.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat cadavrul unui bărbat de 73 de ani, din oraş, care ar fi căzut dintr-un copac de la aproximativ 5 metri.


„Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea condiţiilor concrete în care s-a produs evenimentul şi cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop. 

 

CITEȘTE ȘI:

Clujeanul găsit mort în Lacul Beliș și-a dedicat viața munților. S-a stins în locul care îi era mai drag

Sfârșit tragic în Munții Rodnei. Un bărbat a fost LOVIT DE FULGER

Ultimele Stiri
abonare newsletter