Ştiri din Transilvania

Hală DISTRUSĂ de un incendiu în municipiul Sibiu. Pompierii au intervenit de urgență. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la o hală din municipiul Sibiu. Flăcările au afectat 300 de mp din hală.

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la o hală din municipiul Sibiu. Flăcările au afectat 300 de mp din hală/ FOTO: ISU Sibiu Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la o hală din municipiul Sibiu. Flăcările au afectat 300 de mp din hală/ FOTO: ISU Sibiu

 

ISU Sibiu a intervenit în această dimineață, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD, în municipiul Sibiu pe strada Topitorilor pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală cu destinație de atelier de reparații, scrie mesageruldesibiu.ro.


 

„În această dimineaţă în jurul orei 05:07, ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi două echipaje SMURD, în municipiul Sibiu pe strada Topitorilor pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală cu destinaţie de atelier de reparaţii. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


La faţa locului flăcările incendiului au cuprins aproximativ 250 de mp din suprafaţa halei, în interiorul căreia erau depozitate mai multe bunuri electrocasnice. Pompierii au limitat extinderea incendiului la întreaga hală, precum şi la proprietăţile şi casele din vecinătate. În urma incendiului izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect, a fost afectată o maşină, aproximativ 300 de mp din suprafaţa halei precum şi mai multe bunuri depozitate în interiorul acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit ISU Sibiu, nu au fost semnalate victime. 

 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic în Timișoara! Flăcările au cuprins o hală de 400 mp. VIDEO

VIDEO. Incendiu de PROPORȚII la o hală pe Bulevardul Muncii. 15 pompieri încearcă să stingă flăcările

Ultimele Stiri
abonare newsletter