Sport

Adrian Mutu se întâlnește cu fanii în Iulius Mall Cluj și va da autografe

Fanii fotbalului vor avea o șansă unică la singurul stand de bilete pentru meciurile Sports Festival, amenajat în Iulius Mall. Adrian Mutu va semna toate biletele și va face poze cu admiratorii.

Adrian Mutu se întâlnește cu fanii în Iulius Mall Cluj / Foto: Adrian Mutu - Facebook Adrian Mutu se întâlnește cu fanii în Iulius Mall Cluj / Foto: Adrian Mutu - Facebook

 

 


Fanii fotbalului vor putea să își ia bilet la cel mai mare meci demonstrativ de fotbal al anului chiar de la Adrian Mutu, miercuri, 8 iunie 2022, de la ora 17.30, la standul amenajat în Iulius Mall.

 


Il Fenomeno va semna toate biletele cumpărate și va face poze cu fanii.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Singurul stand de bilete

În Atriumul Iulius Mall Cluj este amenajat singurul punct de ticketing de unde iubitorii de sport își pot achiziționa fizic un bilet la unul dintre cele două meciuri demonstrative organizate în cadrul Sport Festival: meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău (vineri, 10 iunie) și meciul de retragere al lui Adrian Mutu (duminică, 12 iunie).


Adrian Mutu va veni să își întâlnească fanii care îl vor încuraja din tribune, la punctul de ticketing: 

  • 17.30 – 18.15 / Prezență la ticketing point – autograf pe toate biletele cumpărate în prezența lui Adrian Mutu.

A treia ediție a Sports Festival

Cea de-a treia ediție Sports Festival va avea loc în perioada 9 – 12 iunie. Meciul oficial prin care se va celebra retragerea lui Adrian Mutu din cariera de sportiv și intrarea într-o nouă etapă, cea de antrenor de campioni, va fi evenimentul de gală ce va închide festivalul.


Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 12 iunie, de la ora 19.00. Vor participa sportivi de talie internațională, prieteni și foști coechipieri ai Briliantului.

La Sports Festival va avea loc și un demonstrativ de tenis, prin care se va sărbători cariera sportivă a tenismenului Horia Tecău. Vineri, 10 iunie, pe BT Arena, acesta va juca alături de Simona Halep, Robert Lindstedt, fostul partener la dublu al lui Horia și Andrei Pavel.

CITEȘTE ȘI:

Horia Tecău, Simona Halep, Adrian Mutu, Francesco Totti și Andrea Pirlo vin la Sports Festival 2022

Gennaro Gattuso și Sebastian Frey au fost confirmați pentru meciul de retragere a lui Adrian Mutu

Ultimele Stiri
abonare newsletter