Sport

Trei jucători de la CFR Cluj și Dan Petrescu în echipa sezonului

Dan Petrescu și alți trei jucători de la CFR Cluj au fost incluși în echipa sezonului 2021/2022.

Ciprian Deac, Nana Boateng, Andrei Burcă, alături de colegii de la CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook Ciprian Deac, Nana Boateng, Andrei Burcă, alături de colegii de la CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook


Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat „echipa ideală” pentru sezonul 2021/2022. Campioana României îi are în cea mai bună formulă din acest sezon pe Andrei Burcă, Nana Boateng, Ciprian Deac și Dan Petrescu.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Andrei Burcă (CFR Cluj / 29 de ani / 30 de jocuri) - A fost stâlpul celei mai bune defensive din campionat, un aspect decisiv în câştigarea celui de-al cincilea titlu la rând de către CFR Cluj.


Bismarck Adjei Boateng (CFR Cluj / 28 de ani / 32 de jocuri) - S-a impus rapid ca titular. De cele mai multe ori, a dominat centrul terenului, recuperând multe mingi (o medie de 10 recuperări pe meci). Un plus a însemnat şi prestaţia din play-off, unde a fost cel mai echilibrat jucător din lotul campionilor.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani / 39 de jocuri) - Şi în acest sezon, decarul clujenilor a fost jucătorul de nota 10 care a dus-o pe CFR spre al optulea titlu din istorie, șapte dintre ele cu el pe teren. A înscris de 10 ori, a oferit 12 pase decisive şi a fost fotbalistul care a prins de cele mai multe ori "Echipa etapei" (10 ori).


Echipa ideală a sezonului 2021/2022 este următoarea:

Popa (Voluntari) - Ricardinho (Voluntari), Burcă (CFR Cluj), Cristea (FCSB), Bancu (Univ. Craiova) - Olaru (FCSB), Boateng (CFR Cluj), Tănase (FCSB) - Deac (CFR Cluj), Jefte (Farul), Ivan (Univ. Craiova ).

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj transferă din Italia! Dan Petrescu își dorește un atacant

Otto Hindrich pleacă de la CFR Cluj! Tânărul portar urmează să joace într-un campionat din străinătate

abonare newsletter