Sport

CFR Cluj îl poate pierde pe Andrei Burcă! Campioana speră la un transfer pe bani mulți

Andrei Burcă își dorește să plece de la CFR Cluj pentru a doua vară consecutivă, iar transferul se poate realiza în schimbul unei sume importante de bani.

Andrei Burcă, alături de colegii de la CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook Andrei Burcă, alături de colegii de la CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook

 

Andrei Burcă a anunțat în 2021 că își dorește să plece de la CFR Cluj. Fundașul central a fost în discuții cu mai multe echipe, dar o accidentare apărută la echipa națională a blocat mutarea. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Jucătorul de 29 de ani a fost adus în urmă cu trei sezoane de la FC Botoșani și a devenit rapid un om important în angrenajul lui Dan Petrescu. Burcă a fost ales în echipa sezonului, fiind o piesă de top în ultimele sezoane.

Fotbalistul lui CFR Cluj este cotat la peste 3 milioane de euro de site-urile de specialitate, dar echipa din Gruia ar fi dispusă să îl cedeze pentru o sumă între 1 și 1,5 milioane de euro.


Burcă și-a manifestat vocal dorința de a pleca în vara lui 2021, dar acum este mult mai calm. Jucătorul lui CFR este în continuare tentat de o aventură în străinătate, dar nu „disperat”.

„Nu mai sunt disperat să plec. Dacă va fi să rămân la CFR voi lupta ca să ne descurcăm mai bine în cupele europene, fiindcă după sezonul trecut am rămas datori”, a spus Burcă după titlul cucerit în urmă cu două săptămâni.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj îl pierde pe Andrei Burcă! Fundașul are două oferte importante pe masă

Păun și Burcă, convocați la națională pentru meciurile cu Georgia și Anglia

abonare newsletter