Sport

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, vine la Cluj-Napoca

Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al celei mai titrate jucătoare române de tenis, Simona Halep, va susţine masterclass-ul intitulat ''The art of coaching'' (arta antrenoratului) în cadrul Sports Festival.

Patrick Mouratoglou vine la Cluj-Napoca. FOTO: Sports Festival


Evenimentul va avea loc vineri 10 iunie, în BT Arena, înaintea meciului de retragere al lui Horia Tecău.

„Sunt în Paris pentru Roland Garros. Vă transmit de aici că în 10 iunie voi fi în Cluj-Napoca, la Sports Festival! Sunt foarte încântat de acest lucru, deoarece nu există nimic mai minunat decât să reuneşti oamenii cu o pasiune comună. În masterclass-ul meu voi discuta despre lecţii învăţate de-a lungul timpului care sper să vă ajute şi pe voi. Abia aştept să fim alături! Ne vedem în curând!", a transmis Patrick Mouratoglou.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Mouratoglou este comentator sportiv şi unul dintre cei mai în vogă antrenori de tenis ai momentului. El a fost antrenorul Serenei Williams din iunie 2012 până în 2022, iar din această primăvară a devenit antrenorul Simonei Halep. În 1996, Patrick a fondat Academia de tenis Mouratoglou, iar de-a lungul timpului a antrenat jucători precum Marcos Baghdatis (pe care l-a antrenat până în finala Australian Open 2006), Julia Vakulenko, Anastasia Pavliucenkova, Aravane Rezai, Irena Pavlovic, Jérémy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer şi Grigor Dimitrov.


Pasionaţii de tenis care vor să participe la eveniment pot să achiziţioneze un bilet de intrare în valoare de 150 de lei. Cei care au cumpărat sau vor cumpăra bilete la meciul de retragere al lui Horia Tecău, beneficiază de o reducere de 50%.

Pentru a permite organizarea masterclass-ului (16:30-17:30), meciul oficial de retragere al lui Horia Tecău a fost reprogramat la ora 20:00. Marele tenisman român o va avea ca invitată specială în teren pe Simona Halep. La super-demonstrativul de tenis vor mai participa Robert Lindstedt, fostul partener de dublu al lui Horia Tecău, şi Andrei Pavel.

CITEȘTE ȘI:

Horia Tecău, Simona Halep, Adrian Mutu, Francesco Totti și Andrea Pirlo vin la Sports Festival 2022

Simona Halep are antrenor de top! Românca l-a cooptat pe celebrul Patrick Mouratoglou în staff-ul ei

Ultimele Stiri
abonare newsletter