Sport

Camora, în echipa etapei în Liga 1

Mario Camora este singurul jucător de la CFR Cluj prezent în echipa etapei din runda a 2-a în play-off-ul, respectiv play-out în Liga 1.

Mario Camora  a fost ales în echipa etapei. Sursă foto: CFR Cluj Facebook Mario Camora a fost ales în echipa etapei. Sursă foto: CFR Cluj Facebook

 

CFR Cluj a remizat, 0-0, pe terenul celor de la Farul în etapa a 2-a. Campionii României au avut multe momente dificile în disputa de la Ovidiu și au plecat cu un singur punct.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Conform Ligii Profesioniste de Fotbal, Camora  „ a fost jucătorul cu cel mai bun index Instat (286). A câştigat nouă dueluri şi a reuşit patru deposedări”.

În echipa etapei au fost selecționați șapte jucători de la echipe din play-off și patru jucători de la formații din play-out.


Echipa etapei se prezintă astfel: Eșanu – Ricardinho, Armaș, Larie, Camora – Moise, Olaru, Tănase – Budescu, Compagno, Rusu.

În clasamentul din Liga a 2-a, CFR Cluj ocupă locul 1 cu 42 de puncte acumulate în urma înjumătățirii punctelor. „Feroviarii” au un avans de cinci puncte în fața rivalei FCSB.


În etapa cu numărul 3 din play-off, CFR Cluj se va duela cu FC Argeș, într-o partidă care va avea loc la începutul lunii aprilie. În această perioadă, meciurile din Liga 1 sunt oprite, fiind programate meciuri amicale la echipa națională.

Edi Iordănescu i-a chemat la echipa națională pe Andrei Burcă, Mario Camora, Cristi Manea și Mihai Bordeianu.

CITEȘTE ȘI:

Iordănescu a convocat 26 de jucători pentru meciurile cu Grecia și Israel. Ce fotbaliști joacă de la CFR Cluj?

Meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanța, încheiat la egalitate

Ultimele Stiri
abonare newsletter