Sport

Dan Petrescu are trei absențe importante înainte de FC Voluntari - CFR Cluj

Dan Petrescu are trei absențe importante înaintea meciului FC Voluntari - CFR Cluj din etapa 29.

Dan Petrescu are trei absențe importante înainte de FC Voluntari - CFR Cluj Dan Petrescu are trei absențe importante înainte de FC Voluntari - CFR Cluj

 

CFR Cluj - FC Voluntari este programat astăzi, de la ora 19:55, în etapa cu numărul 29 din Liga 1. Cele două echipe sunt deja calificate în play-off și vor mai juca de alte două ori până la finalul stagiunii.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Pentru partida de miercuri, Dan Petrescu nu se va putea baza pe Billel Omrani, Valentin Costache şi Runar Mar Sigurjonsson.

„Omrani a încercat azi (n.r. marți) să se antreneze. Dar în timpul antrenamentului a zis că îl doare foarte tare gâtul şi nu poate să facă deplasarea. El a avut Covid, dar acum i s-a făcut test şi nu are. Aşa că e o răceală foarte puternică. Costache în continuare nu este 100% apt, iar Rooney (n.r. - Runar Mar Sigurjonsson) cu problema lui la tendon încă nu şi-a revenit. Dar sperăm ca pe aceşti trei jucători să-i avem dacă nu la meciul cu Dinamo, atunci la primul meci din play-off”, a declarat antrenorul clujenilor.
 


Antrenorul celor de la CFR Cluj se așteaptă la un meci dificil pe terenul echipei ilfovene.

„Cred că Voluntari este surpriza campionatului. Nu cred că se aştepta cineva ca Voluntari, cu două etape înainte de final, să fie pe locul 4, cred că nici cei de acolo. Adversarii nu au luat gol de mult timp. Noi am jucat aici cu ei şi i-am învins cu 1-0. De atunci au jucat până acum 14 meciuri în care au primit 8 goluri, dintre care 3 într-un meci cu Sepsi. Deci nu primesc gol. E adevărat, nici nu au marcat în ultimul timp, dar foarte, foarte greu primesc gol. De fapt, principala lor calitate e că nu primesc goluri. Aşa că sunt conştient că va fi foarte greu pentru noi să înscriem mâine”, a spus antrenorul.
 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie de 2-0 în meciul cu Sepsi. Campioana s-a distanțat în vârful clasamentului

CFR Cluj, dispusă să primească 500 de refugiați din Ucraina

Ultimele Stiri
abonare newsletter