Sport

Voleibalistele de la „U” Cluj au obținut un punct în 20 de etape

Universitatea Cluj este pe ultimul loc în Divizia A1 la volei feminin, fiind singura echipă fără victorie în sezonul 2021/2022.

Voleibalistele de la „U” Cluj au obținut un punct în 20 de etape Voleibalistele de la „U” Cluj au obținut un punct în 20 de etape

 

Formația clujeană a pierdut în weekend cu 3-0 la seturi (25-9, 25-15, 25-8) meciul cu CSM Lugoj și a ajuns la 20 de meciuri fără victorie în campionat. O situație îngrijorătoare este și la numărul de seturi, acolo unde „U” are doar trei tot campionatul.  Ardelencele au câștigat două seturi cu SCM Craiova și unul cu Alba Blaj, cea mai bună echipă din campionat.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Lucrurile la Universitatea Cluj nu au stat mai bine nici în sezonul 2020/2021. Voleibalistele au câștigat doar șase seturi și au acumulat 6 puncte în sezonul regulat, în timp ce în play-out au obținut un singur set cu Târgu Mureș.

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au retrogradat matematic în Liga a 2-a, dar au primit o invitație din partea Federației Române de Volei pentru actuala stagiune.


În acest moment, Universitatea Cluj are 32 de înfrângeri consecutive la volei feminin. 

CITEȘTE ȘI:

O voleibalistă, depistată cu COVID-19 la Campionatul European de la Cluj

România, eliminată la Campionatul European de Volei feminin. Boc a fost șef de galerie

abonare newsletter