Sport

Patru jucători de la CFR Cluj, izolați din cauza infectărilor COVID-19

CFR Cluj joacă în weekend un meci extrem de important împotriva celor de la Universitatea Craiova, dar campioana României are probleme din cauza infectărilor COVID-19.

Patru jucători de la CFR Cluj, izolați din cauza infectărilor COVID-19 Patru jucători de la CFR Cluj, izolați din cauza infectărilor COVID-19

 

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, fiind principalul meci al etapei cu numărul 24. Cele două echipe au mai multe absențe din cauza infectărilor accidentărilor și a infectărilor COVID-19.
 


La CFR Cluj, Mihai Bordeianu, Adrian Păun și Mario Camora sunt infectați cu COVID-19. Conducerea echipei a decis să îl izoleze și pe Mateo Susic, cel care ar fi avut anumite simptome.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Universitatea Craiova nu se poate baza pe Houri, Conte și Marius Constantin din cauza accidentărilor. Cel mai probabil, oltenii vor fi nevoiți să îl folosească pe Vladimir Screciu în centrul defensivei la acest meci.


CFR Cluj - Universitatea Craiova, un derby 

CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au luptat în ultimele sezoane pentru titlul de campioană în Liga 1 și a început o adevărată rivalitate între cele două formații. 

În meciul tur, CFR Cluj a câștigat meciul cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Andrei Burcă. Recent, Craiova a reușit să o elimine CFR Cluj din 16-imile Cupei României. Oltenii s-au impus cu 1-0 datorită reușitei lui Houri.

CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec s-a despărțit de CFR Cluj și va juca la o echipă din prima ligă a Greciei

Oficial. CFR Cluj a prezentat transferul unui atacant

Ultimele Stiri
abonare newsletter