Sport

CFR Cluj, drum liber spre al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1! Becali a anunțat că renunță la vedetele de la FCSB

CFR Cluj a câștigat ultimele patru campionate în Liga 1 și are șanse mari să se impună și în ediția 2021/2022.

CFR Cluj, drum liber spre al 5-lea titlu în Liga 1 CFR Cluj, drum liber spre al 5-lea titlu în Liga 1

 

 


Echipa antrenată de Dan Petrescu are 10 puncte avans în fața celor de la FCSB și cu greu mai poate fi oprită în lupta pentru titlu. Mai mult, Gigi Becali a anunțat că va renunța în această iarnă la jucătorii cu salarii mari. Formația „roș-albastră” este principala contracandidată la titlu, în condițiile în care Universitatea Craiova trece printr-o formă modestă.

 


De la FCSB au șanse mari să plece Constantin Budescu și Claudiu Keseru, doi veterani care au fost aduși cu surle și trâmbițe în vară. Gigi Becali  nu mai este dispus să le plătească salarii de peste 20.000 de euro și încearcă să găsească o metodă pentru rezilierea contractului.

Un alt jucător de la FCSB care are șanse mari să nu mai joace la echipa condusă de Gigi Becali este Florin Tănase.  Golgheterul celor de la FCSB are șanse mari să plece la Al-Nasr, formație care se află pe locul 6 în Emiratele Arabe Unite.


CFR Cluj va domina din nou fizic meciurile cu FCSB

Dacă FCSB renunță la cei trei jucători, șansele să vedem un nou titlu în Gruia vor crește. La fel ca și în anii precedenți, CFR Cluj va domina din nou la capitolul fizic în play-off, acolo unde tinerii jucători de la FCSB au părut dominați în fiecare an.

FCSB se va baza cel mai probabil pe Octavian Popescu și Ianis Stoica pentru a-i înlocui pe Budescu și Keșeru. Cei doi jucători de 19 ani au mult talent, dar lipsa lor de experiență ar putea fi decisivă în meciurile tari din play-off.


„Lucrurile sunt clare, nu am ce să îi mai fac cu Keșeru. El mă ia…că unde se duce până la vară, că a jucat deja pentru două echipe. Dar problema e că dacă el refuză să plece în iarna asta, atunci o să stea rezerva ăstora mici din atac de 19 ani. E treaba lui, dar aici nu mai prinde să joace titular, iar dacă vrea să îi fie rezerva unor copii de 19 ani, asta este. Și cu Budescu la fel. Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keșeru, stați liniștiți. Acum câteva zile m-am interesat și de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat și o să revină cât de curând. Vreau să îl văd la lucru și pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate. O să își intre în formă și Coman, iar Keșeru să stea să se uite la ei, dacă nu vrea să plece” a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB – CFR Cluj, primul meci în 2022

Liga 1 revine la finalul lunii ianuarie, atunci când vom avea duelul FCSB – CFR Cluj. Cele două echipe vor fi față în față pentru a 2-a oară în acest sezon. În tur, ardelenii s-au impus cu 4-1.


Până la finalul sezonului regulat, CFR Cluj va mai juca cu FC Botoșani, Universitatea Craiova, UTA, Gaz Metan Mediaș, Rapid, Sepsi, FC Voluntari și Dinamo.

CITEȘTE ȘI:

Lista celor 12 jucători puși pe lista de transferuri de Dan Petrescu la CFR Cluj

Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă

Ultimele Stiri
abonare newsletter