Sport

Vizita Moșului la antrenamentul orientariștilor - GALERIE FOTO

Un antrenament de orientare mai aparte a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Invitat special a fost Moșul.

 

Moșul a sosit în pădurea Făget, zona Galcer, în echipament de alergare, cu harta și busola în mână, dând curs invitației Asociației PRO ORIENTARE.
Chiar dacă a fost doar un antrenament, s-a ținut cont de respectarea reglementărilor în vigoare privind măsurile de prevenire a infecției cu SARS-CoV-2;.
 


Vreme rece, dar trasee excelente, voie bună și ambianță caldă


În ciuda vremii friguroase, dar însorite, cei peste 100 de sportivi, din Cluj, Oradea, Târgu Mureș, Baia Sprie, Zalău, Miercurea Ciuc, s-au bucurat de traseele proiectate de Gergely Enikő şi controlate de Simon Gyöngyi, ajutate şi de Sárközi Zsuzsa.

Partea tehnică a antrenamentului, cea legată de teren, harta cartografiată de soții Fey şi traseele proiectate cu dificultatea adaptate la vârsta și gradul de pregătire al sportivilor, lungimea lor fiind cuprinse între 1,6 km și 5,3 km, au încununat cu succes eforturile organizatorilor în vederea desfășurării în condiții bune întâlnirea cu Moșul. 

Tot mai mulți copii interesați de „sportul pădurilor”


Participarea unui număr mare de copii, dă dovadă din ce în ce mai mult de eficacitatea programului de iniţiere în orientare pornit în cadrul Liceului Waldorf din Cluj de László Csaba și Simon Gyöngyi, continuat cu recrutarea copiilor și din alte şcoli, munca lor fiind susţinută şi de Gergely Enikő.

Clasamentul și rezultatele obținute de sportivi la antrenament îl puteți vedea http://www.orienteering.ro/, rubrica Evenimente.


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter