Sport

Potaissa Turda a pierdut primul meci cu Besa Famgas din EHF European Cup

AHC Potaissa Turda a fost învinsă de echipa kosovară KH Besa Famgas, cu scorul de 30-28 (19-14), duminică, la Peja, în prima manşă a turului al treilea al competiţiei masculine de handbal EHF European Cup.

Potaissa Turda a pierdut primul meci cu Besa Famgas din EHF European Cup Potaissa Turda a pierdut primul meci cu Besa Famgas din EHF European Cup

 

Potaissa a fost dominată în acest meci, în care gazdele au condus în prima repriză la şase goluri, 9-3, 10-4, 11-5, iar la pauză a fost 19-14.

Turdenii au reuşit să echilibreze disputa în repriza secundă şi au egalat, 24-24, în min. 47, dar KH Besa Famgas a câştigat la o diferenţă de două goluri, 30-28.

Pentru Potaissa au marcat Roland Thalmaier 6 goluri, Marius Szoke 7, Milos Dragas 3, Georgică Cîntec 3, Gabriel Dumitriu 3, Cristian Ghiţă 3, Huba Talas 2, Alexandru Ghivil 1.

Portarul George Şelaru a avut o prestaţie remarcabilă, cu 20 de şuturi parate (procentaj 40%).

Golurile gazdelor au fost reuşite de Egzon Gjuka 7, Victor Alonso Garcia 5, Kastriot Jupa 4, Deniz Terziqi 3, Balsa Racic 3, Denis Sabanovic 3, Nikola Prce 3, Arbios Mushkolaj 2.

Mehmeti Mursel a apărat 16 aruncări, având un procentaj de 36,36%.

Meciul a fost arbitrat de muntenegrenii Bogdan Kaludjerovic şi Ivan Vujacic, iar observator EHF a fost bulgarul Andrei Andreev.

Manşa secundă va avea loc la Turda, în data de 5 decembrie.

CITEȘTE ȘI:

Potaissa Turda și-a aflat adversara din EHF European League

Potaissa Turda a scos un egal cu puternica Toulouse! Ardelenii visează la o calificare istorică

Ultimele Stiri
abonare newsletter