Sport

Clujeanul Moruțan are Turcia la picioare! Șefii de la Galatasary vor să-l vândă la granzii Europei

Olimpiu Moruțan, ultimul produs de top al Universității Cluj, face o figură frumoasă la Galatasaray și a atras atenția echipelor importante din Europa.

Potrivit turcilor de la sporx.com, șefii de la Galatasaray așteaptă deja oferte pentru Moruțan din partea granzilor Europei la sfârșitul acestui sezon, fiind încrezători că dacă Olimpiu își continuă forma din ultimele meciuri, pot obține o sumă importantă de bani în schimbul său. „Deja și-a scos banii pe primul an de transfer”, notează sursa citată.

Moruțan a ajuns în urmă cu două luni la Galatasaray și se poate lăuda deja cu trei goluri și două pase decisive. Clujeanul a avut mici probleme de adaptare, dar lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.


Golurile și pasele decisive ale lui Moruțan au adus nu mai puțin de 10 puncte celor de la Galatasaray în acest sezon. Trupa din capitala Turciei are 20 de puncte după 11 etape, fiind pe locul șase în clasament la șapte puncte de Trabzonspor.

Singura problemă pentru Olimpiu Moruțan este capitolul fizici. Mijlocașul clujean nu a bifat în niciun meci toate minutele de joc, fiind schimbat de Fatih Terim, cel mai probabil din cauza lipsei de pregătire fizică.

abonare newsletter