Sport

Dan Petrescu, dispus să plece de la CFR Cluj: „Își dorește să ia titlul în Rusia”

Nicolae Pîrvău, impresarul lui Dan Petrescu, a dezvăluit că antrenorul campioanei poate pleca în orice moment în Rusia.

Dan Petrescu este tentat de o nouă plecare de la CFR Cluj, fiind atras de o posibilă ofertă din Rusia. „Bursucul” a fost dat de gol chiar de impresarul lui, cel care a afirmat că Petrescu vrea să obțină titlul în Rusia.

„Dan e bine, lucrează. Acum e în România, s-a întors la CFR Cluj. Oferte din Rusia? Nu, nu au fost. Prioritatea lui e să revină în Rusia, dar nu sunt oferte, momentan. Contractul lui acum e făcut în aşa fel încât, dacă se întâmplă ceva, poate pleca oricând. Dacă sunt propuneri de la cluburile din prima ligă a Rusiei, vor fi primele analizate. Dacă ne gândim la oferte de la cluburile de top? A spus de mai multe ori că vrea să câştige un titlu, campionatul. Aşadar, Dan vrea să se întoarcă în Rusia. Ştie ce se întâmplă în campionat, îl urmăreşte”, a declarat impresarul Nicolae Pîrnău, conform Footballhd.ru. 


Dan Petrescu este la al treilea mandat la CFR Cluj, după ce i-a mai pregătit pe ardeleni între iunie 2017 – iunie 2018 și martie 2019 – noiembrie 2020. Pe parcursul carierei, „Bursucul” a mai antrenat echipe precum Kayserispor, GZ Hengfeng, Al Nasr, Kuban Krasnodar, JS Suning, ASA Târgu Mureș, Al Arabi SC, Dinamo Moscova, Unirea Urziceni, Wisla Cracovia, Sportul Studențesc, FC Național și Rapid București.

abonare newsletter