Sport

„U” Cluj s-a împiedicat cu Șelimbăr! Trupa lui Lincar a încheiat o serie de 5 victorii consecutive

Universitatea Cluj a pierdut cu 4-2 duelul cu CSC 1599 Șelimbăr în etapa a 12-a din Liga a 2-a la fotbal și a oprit o serie de cinci victorii consecutive.

Trupa antrenată de Erik Lincar s-a deplasat la Avrig cu multă încredere după cele cinci succese consecutive, dar jocul nu a mai funcționat la fel de bine.

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru Universitatea Cluj. Ispas l-a faultat pe Cîrstean la marginea careului de 16 metri și i-a permis lui Daniel Tătar să deschidă scorul cu o execuție perfectă din lovitura liberă.


Universitatea Cluj a alergat după egalare în prima repriză, dar apărarea gazdelor a funcționat perfect până spre finalul primei părți. Egalarea a venit în cele din urmă în minutul 43, atunci când Boiciuc a trimis cu capul o minge recentrată de Tescan. Cele două echipe au intrat la egalitate la cabine, 1-1.

Repriza secundă a început perfect pentru Universitatea Cluj, formație care avea să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.  Boiciuc s-a luptat pentru un balon în careul advers și avea să obțină un penalty după ce a tras, iar Monea a blocat cu mâna. Florin Haită a punctat fără emoții de la „punctul cu var”.


Șelimbăr a revenit în joc  în minutul 66, în urma unei faze fixe. Yameogo a centrat dintr-un corner și golul a venit din partea lui Messie Biatoumoussoka, autorul unei lovituri de cap perfecte.

Roșul lui Gîț a schimbat meciul


Alexandru Gîț a primit două cartonașe galbene în minutele 68 și 70, fiind eliminat fără dubii de centralul partidei. Fundașul lui „U” a făcut două faulturi inexplicabile și a văzut finalul jocului de la vestiare.

Șelimbăr a prins și mai mult curaj după eliminarea fotbalistului de la „U” și avea să obțină toate punctele. Gazdele au punctat prima dată în minutul 74 prin Alexandru Ciocâlteu, cel care a șutat violent din interiorul careului fără să îi ofere prea multe șanse lui Gorcea.


Universitatea Cluj a replicat rapid și după doar cinci minute a fost la un pas de o nouă egalare. Tătar a scos o minge de pe linia porții trimisă de Ispas.

Scorul final avea să fie stabilit de Ion Cărăruș în ultimele minute ale jocului. Jucătorul de la Șelimbăr a șutat de la aproximativ 25 de metri și a făcut 4-2.


Universitatea Cluj rămâne cu 27 de puncte după această rundă și a ajuns pe locul al treilea, la egalitate cu Concordia Chiajna. Ardelenii sunt la un punct de FC Hermannstadt și la șase de Petrolul Ploiești.

Au evoluat:

Șelimbăr: R. Gal – Monea, Natea, Biatoumoussoka, D. Tătar (cpt.) – Antone (Al. Luca 65′), Cărăruș, Rob. Boboc, Yameogo (Al. Vodă 84′) – Ciocâlteu (T. Suciu 84′) – Ad. Cîrstean (Goh 76′)

Rezerve neutilizate: Vâtcă – Criștiu, R. Crișan, Vecerdea, Vișa

Antrenor: Eugen Beza

”U” Cluj: Gorcea – Gîț, Dican (cpt.), D. Ispas (Vomir 84′), Mitrea – Acolatse – Hofman (M. Ciobanu 67′), Haită, Ribeiro (Blejdea 77′), Tescan (Rob. Răducanu 67′) – Boiciuc

Rezerve neutilizate: Micle – M. Moraru, Taub, Nic. Pîrvulescu, Vl. Moraru

Antrenor: Erik Lincar

Ultimele Stiri
abonare newsletter