Sport

ULTIMA ZI cu spectatori la Transylvania Open. Începând de luni, accesul publicului la evenimente sportive este INTERZIS

Conform noilor măsuri ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență, privind combaterea efectelor pandemiei, accesul spectatorilor la evenimente sportive este interzis, începând de luni, 25 octombrie.

 

 


Această decizie a afectat organizatorii turneului de tenis Transylvania Open care se desfășoară în perioada 23-31 octombrie în Cluj-Napoca.

Reprezentanții Transylvania Open anunță că duminică, 24 octombrie, pot participat toți cei care au bilete la turneu, indiferent de ziua pentru care l-au cumpărat, în limita a 50% din capacitatea BT Arena.


„Mai avem o zi în care putem să ne bucurăm de tenis împreună și vrem să o facem.

Indiferent în ce zi a turneului ai bilet, duminică te așteptăm la BT Arena. BILETUL TĂU VA FI VALABIL DUMINICĂ, în limita a 50% din capacitate. În aceste condiții, e foarte posibil ca locul pe care îl ai pe bilet să se suprapună cu al altcuiva, astfel că te rugăm să fii înțelegător și să respecți locul celui care are bilet pentru ziua de Duminică. Ocupă unul din locurile libere.


Vei putea urmări meciurile programate și antrenamentul Emmei Răducanu. Știm că nu putem concentra o săptămână de turneu într-o zi, dar pentru fanii adevărați această zi e simbolică: sportul e despre susținere în orice moment, nu doar la victorie, conectare între public și jucătoare, bucuria de a-ți vedea campionii jucând, luptând, crezând în șansa lor indiferent de scor.

Asta credem și noi, că sportul merită o șansă în România. Nu renunțăm, iar anul viitor ne încăpățânăm să o luăm de la capăt, cu o sală, sperăm, plină ochi doar pentru Terenul Central. Ne încăpățânăm să aducem în fața voastră campioni și modele pentru noile generații. Abia așteptăm să vă vedem mâine (24 octombrie) în tribune”, au transmis organizatorii Transylvania Open.


CITEȘTE ȘI

Director Transylvania Open, despre interzicerea publicului la competiții: „O lovitură gravă și o campanie anti-vaccinare”

ȘI


A început Transylvania Open! Simona Halep, FAVORITA turneului

Ultimele Stiri
abonare newsletter