Sport

U-BT se antrenează la Mediaș pentru că la Cluj nu există sală liberă: „Mi-e rușine să spun”

U-BT Cluj a câștigat primul meci din Liga Națională de Baschet masculin, 107-69, împotriva celor de la BC Steaua București, însă la echipă există mici probleme.

Mihai Silvășan a fost vizibil nemulțumit de faptul că echipa nu se poate antrena în Cluj-Napoca două zile și este obligată să se deplaseze la Mediaș.

„Vom merge două zile la Mediaș să ne antrenăm. Mi-e rușine să spun acest lucru, dar în acest oraș nu există o sală bună în care să ne putem antrena. Toate sunt ocupate cu diferite evenimente mai importante, evident, decât meciurile și antrenamentele noastre. Așadar, în weekend ne vom antrena la Mediaș. Trebuie să trecem peste orice greutăți și avem nevoie de liniște pentru a ne pregăti bine pentru meciul cu Darrusafaka”, a declarat Mihai Silvășan.


U-BT Cluj nu se poate antrena în Sala BT Arena, deoarece în această perioadă este organizat Campionatul European de Tenis de Masă.

Campioana României se află în cel mai important moment al sezonului, fiind la doar câteva zile distanță de debutul în grupele Basketball Champions League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter