Sport

Transylvania Open se joacă cu public în tribune! Când se pun în vânzare biletele și cine are voie

Transylvania open, unul dintre cele mai turnee organizate vreodată în România, se va juca cu spectatori în tribune, conform ultimelor decizii la nivel național.

Cluj-Napoca va fi gazda turneului Transylvania Open, competiție la care și-au anunțat participarea deja Simona Halep, Emma Răducanu sau Elise Mertens. Organizatorii turneului au anunțat deja că la turneu vor putea participa toți cei vaccinați sau trecuți prin boală, în limita a maxim 50% din capacitatea sălii BT Arena.

Cea mai modernă sală de sport din țară are 7.200 de locuri, ceea ce înseamnă că la fiecare partidă vor putea asista un maxim de 3.600 de spectatori.


Măsurile se aplică doar în cazul în care incidența depășește 6 cazuri la mia de locuitori. Dacă rata de infectare va scădea în Cluj-Napoca, atunci este posibil să fie acceptat un număr mai mare de fani.

Biletele urmează să fie vândute de săptămâna viitoare, fiind puse în joc tichete pe zi sau pachete pe întreg turneul. Competiția se va disputa în ultima săptămână din luna octombrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter