Sport

Petrescu dă vina pe tragerea la sorți după eliminarea din Cupa României: „Noi să nu fim cap de serie?”

CFR Cluj a pierdut joi seara, 1-0, pe terenul celor de la Universitatea Craiova în 16-imile Cupei României.

Dan Petrescu nu a fost deloc supărat pe rezultatul reușit de CFR Cluj la Craiova, dar a avut un mesaj clar pentru șefii fotbalului românesc. „Bursucul” a fost nemulțumit de modul în care s-a efectuat tragerea la sorți și de faptul că a fost nevoit să joace cu una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1.

„În primul rând tragerea la sorți, ca de obicei a fost incredibilă. Celelalte echipe joacă cu Divizia C, cei care fac Cupa să se gândească puțin. Noi, campioana României, să nu fim cap de serie?!Cu jucătorii ăștia am venit, toți au vrut, și-au dat viața. Am avut o zi să organizez acest meci. Asta e situația la club acuma, avem patru atacanți care nu joacă, foarte grea. Ceilalți au încercat, n-am ce să reproșez, iar pe final puteam să egalăm și să ducem meciul în prelungiri. La ei au intrat Ivan, Koljic, Gustavo și Nistor”, a declarat Petrescu.


Universitatea Craiova s-a impus datorită golului marcat de Lyes Houri din minutul 63. Francezul a tras din afara careului de 16 metri și l-a învins pe Cristiano Figueredo cu o execuție pe care portarul lui CFR Cluj ar fi putut să o oprească.

Dan Petrescu a fost totuși mulțumit de modul în care s-au comportat jucători precum Ștefan, Chipciu sau Tahiri.


„Trebuie să aducem înapoi jucătorii pe listă, că nu sunt. Chipciu poate să apară, Ștefan, portarul. Mi-a plăcut Ștefan, a jucat foarte bine, a avut curaj, m-a surprins. Chiar mi-a plăcut. Nu e ușor nici pe Tahiri, de-abia a ajuns la echipă, dar băiatul a dat totul, a încercat. Din punct de vedere al efortului, n-am ce să reproșez”, a declarat Dan Petrescu la finele partidei.

abonare newsletter