Sport

Iordănescu, despre CFR Cluj în meciul cu FCSB: „Scor greu de digerat. Nu e întâmplător campioana României”

CFR Cluj a câștigat meciul cu FCSB cu scorul de 4-1, deși nu a avut antrenor principal după demiterea lui Șumudică. Edi Iordănescu i-a felicitat pentru scorul obținut.

 

„Feroviarii” au câștigat meciul cu FCSB din etapa a șaptea a Ligii 1 de Fotbal. Campioana s-a impus clar în fața adversarului.


 

La final, antrenorul Edi Iordănescu a recunoscut meritele echipei din Gruia și a spus că nu este numită întâmplător „campioana României”:


„Consider că a fost o partidă pierdută la un scor greu de digerat. Felicit adversarul, nu e întâmplător campioana României şi echipa care este detaşat pe locul I. Au arătat valoare, au arătat experienţă, au trecut şi peste toate problemele care au fost în ultima perioadă aici şi mă aşteptam la asta, pentru că eu cunosc grupul foarte bine.”

FCSB are trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri.


CFR câştigase în primele şase etape la diferenţă de un singur gol.

FC CFR 1907 Cluj - FCSB 4-1 (1-0), Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj-Napoca
Au marcat: Billel Omrani (30), Runar Mar Sigurjonsson (57), Ciprian Deac (67), Denis Alibec (73 - penalty), respectiv Ianis Stoica (90).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF


CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a învins FCSB cu scorul de 4-1. Campioana s-a impus clar, deși a rămas fără antrenor

 

abonare newsletter