Sport

Șumudică, declarație savuroasă după transferul lui Messi la PSG: „Eu bag cardul, scot milionul. Îmi ajunge pentru un lapte și un sandwich”

Marius Șumudică a oferit o nouă declarație savuroasă la CFR Cluj de această dată motivul fiind transferul lui Messi la PSG.

Mariu Șumudică a analizat transferul lui Leo Messi la Paris Saint-Germain de la Barcelona. Tehnicianul campioanei a comentat și bonusul primit în „fan tokens” de argentinian, bunuri asemănătoare criptomonedelor.

„E o nebunie la Paris? E vreun atentat sau ce? A, Messi. S-a transferat la PSG. Sper să n-am timp să mă duc să-l văd (n.r. - referire la zvonurile care îl dădeau plecat de la CFR). Eu nu mă pricep la criptomonede și n-am investit până acum. Am auzit fel de fel de povești, dar n-am banii necesari să investesc în așa ceva. Eu bag cardul, scot milionul, cumpăr ce am nevoie și atât. Pentru un lapte bătut și un sandviș îmi ajunge”, a declarat Șumudică în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța.


Transferul lui Leo Messi a creat o adevărată isterie în fotbalul mondial, fiind vehiculate sume astronomice cu privire la contractul sud-americanului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter