Sport

Zi neagră pentru românce la Winners Open! Bogdan și Cristian, eliminate

Cluj-Napoca este gazda turneului Winners Open în această săptămână, dar turneul nu este unul deloc norocos pentru românce.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost eliminate în optimile de finală ale turneului Winners Open de la Cluj-Napoca. Ziua a 4-a de la turneul disputat la Cluj-Napoca a început cu duelul dintre Anna Karolina Schmiedlova și Kaja Juvan. Schmiedlova, victorioasă săptămâna trecută la Belgrad, a reușit să se impună cu 7-6, 6-0 într-un meci cu două seturi diametral opuse.

Ana Bogdan a fost prima româncă care a intrat miercuri pe terenul central al complexului Winners Sport.  Favorita numărul trei avea să piardă surprinzător în fața Aleksandrei Krunic din Serbia.

Bogdan se antrenează de câteva luni la Cluj-Napoca după ce a început parteneriatul cu Andras Szekeley. Numărul 102 mondial nu a avut nicio șansă în fața Aleksandrei Krunic. Sârboaica a dominat clar meciul și avea să se impună cu 6-3, 6-3, într-un meci în care Ana Bogdan a reușit un singur break, la ultimul game pe serviciu al lui Krunic. În sferturile de finală de la Winners Open, Krunic se va duela cu Schmiedlova.

Jaqueline Adina Cristian este una dintre speranțele tenisului românesc. Jucătoare de 24 de ani a avut-o în față pe Andrea Petkovic într-o partidă în care experiența nemțoaicei a făcut diferența pe terenul central de la Winners Open.

Petkovic a avut nevoie de un singur break, în gameul cu numărul 10 al primului set, pentru a-și trece în cont runda inaugurală.
Duelul dintre cele două a fost mult mai electrizant în setul al doilea. Cristian a izbutit să facă primul break în debutul manșei secunde, dar Petkovic a replicat rapid. Fosta finalistă de la Roland Garros și-a arătat din nou plusul de experiență în finalul setului, atunci când a legat o serie de trei gameuri consecutive și s-a impus cu 6-3.

Buzărnescu și Bara, ultimele speranțe

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara sunt ultimele două jucătoare din România care au rămas pe tabloul de simplu. Burzănrescu va juca joi împotriva Larrei Arruabarrena, o jucătoare din Spania cu rezultate notabile pe zgură.
Irina Bara se va duela cu Kristina kucova, o jucătoare care este cap de serie numărul 8 la Winners Open și care a învins-o săptămâna trecută la turneul de la Gydina, Polonia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter