Sport

Când se joacă CFR Cluj – Young Boys Berna în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Câte bilete se vând la meci

Când se joacă CFR Cluj – Young Boys Berna în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Cele două echipe vor lupta pentru un loc în play-off-ul celei mai tari competiții din Europa.

Când se joacă CFR Cluj – Young Boys Berna în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Prima manșă a partidei dintre cele două echipe va avea loc marți , 3 august, de la ora 21:00, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, în timp ce returul a fost programat pe 10 august de la ora 21:30. Campioana României este sigură că va juca în competițiile europene până la finalul anului calendaristic.

Când se joacă CFR Cluj – Young Boys Berna în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Dezastru în cupele europene

CFR Cluj este singura echipă din România care se mai află în cupele europene în acest moment. Echipa antrenată de Marius Șumudică a trecut cu emoții de Borac Banja Luka și Lincoln Red Imps, dar cu toate aste își continuă aventura în Europa.

Liga 1 a mai fost reprezentată în competiții europene în sezon de Universitatatea Craiova, FCSB și Sepsi. Primele două echipe s-au făcut de râs cu adversari total necunoscuți, în timp ce Sepsi a fost la un pas să o elimine pe Spartak Târnava.

FCSB a câștigat meciul tur cu Shaktar Karagandy, iar echipa lui Dinu Todoran avea impresia că este deja calificată mai departe. „Roș-albaștrii” au fost învinși cu 2-1 și eliminați în cele din urmă după loviturile de la 11 metri. Universitatea Craiova a fost prea slabă din punct de vedere ofensiv în dubla cu Laci și nu a reușit să marcheze niciun gol în poarta albanezilor, cei care s-au calificat mai departe după 1-0 în tur.


Când se joacă CFR Cluj – Young Boys Berna în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Câți spectatori pot intra la meci?

CFR Cluj – Young Boys Berna ar fi umplut stadionul din Gruia, dar acest lucru nu este posibil din cauza pandemiei de COVID-19. Totuși, la duelul dintre cele două echipe din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor vor putea fi vândute 75% din totalul biletelor.

În cazul în care trece de Young Boys Berna, CFR Cluj mai are un singur hop până în grupele Liga Campionilor. Echipa antrenată de Marius Șumudică ar putea să dea o lovitură financiară colosală prin accederea în grupele UEFA Champions League, acolo unde „feroviarii” pot obține lejer 25 de milioane de euro doar prin simpla prezență în faza grupelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter